Hvor henter du ny energi, Mand ?

Jeg tænker at netop jeg på alle måder er et ganske gennemsnitligt menneske.

Så når jeg med mellemrum i mit liv har et særligt behov for at være et sted hvor jeg kan tanke ny energi til mit fortsatte virke og stræben efter personlig succes – så gælder det samme nok også for dig.

Det er slet ikke nyt at naturen spiller en stor og særdeles betydningsfuld rolle når vi mennesker skal finde ro, balance og ny energi – også på det punkt er jeg helt igennem gennemsnitlig – for i naturen finder jeg mit  “friområde”.

Et “Friområde” er for (og af) mig karakteriseret ved at være:

– et sted, en aktivitet hvor du kan fokusere 100% på at finde mental ro og balance – tanke ny energi til dit fortsatte virke

– dit sted hvor du bestemmer indsats, aktivitet og tempo

– et sted som du har udvalgt baseret på hvor/hvad du stortrives med at foretage dig

– 100% fokuseret på at opfylde dine behov

Jeg har sagt/skrevet dette til dig før, kommer helt sikkert til at gøre det igen og igen: Du kan ikke være noget for andre uden først at være noget for dig selv !

Derfor denne absolut velmente opfordring fra mig til dig:

Hvis ikke du allerede har fundet dit “friområde” så gør gerne en særlig indsats for at finde dette – det vil gavne dig STORT og dine nærmeste vil elske dig for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *