Hvordan bor du, mand ?

“Sådan bor Mænd – 5 boliger hvor det maskuline styrer”

Denne overskrift har jeg, som det fremgår af foto ovenfor, hentet fra forsiden af nyeste udgave af BO BEDRE (nr 9/september 2016)

Så appellerende en overskrift må jeg, som er en meget videbegærlig mand, simpelthen nærlæse ganske grundigt – kigge (læs: sluge) alle de flotte fotos..

Forleden dag dumpede seneste udgave af BO BEDRE op i min postkasse – og JA, jeg læser gerne den slags magasiner (og lignende dameblade) så jeg kastede mig straks glubsk og nysgerrigt over artiklerne.

Velvidende at disse 5 maskuline BO BEDRE boliger næppe repræsenterer gennemsnittet når det gælder (maskulin) boligindretning. tilbragte jeg det meste af en formiddag i selskab med de 5 herrer´s boliger.

For at kunne gøre sig fortjent til at blive portrætteret i BO BEDRE så skal stil og stof m.m. befinde sig et pænt stykke over både det forventede og “normale”. De 5 herrer som fremviser deres boliger er da også hhv møbelarkitekt, operasanger, billedkunstner og designer, så stil og niveau er ligesom lagt.

 

Vi mænd bliver ofte beskyldt for ikke at interessere os for boligindretning, beskyldt for helt at overlade dette vigtige trivselselement til vores samlever – eller som singlemænd populært sagt at skide på stil og status.

I min optik hersker der ikke den mindste tvivl om at også vi mænd præges af vores boligindretning – eller mangel på samme. At der vil være forskel på hvordan en singlekvinde og singlemand vil indrette samme bolig, dét er vel næppe breaking news.

Du er hvad du spiser og omgives af , sådan lyder et kendt og ofte anvendt ordsprog.

Så derfor denne opfordring til dig mand – hvis ikke du allerede er pænt involveret i din boligs indretning, så opfordres du dertil at blive..

Hvorfor nu det ?  Dét er der mindst 3 gode grunde til. For som mand skal du nemlig altid:

1. tage ansvar for egne ønsker (og problemer ) – samt for det usagte .

2. turde vise, hvem du er, med alt hvad det indebærer

3. have fuld tillid til dig selv – dine likes and dislikes

Good Luck til dig hvis du har fået inspiration til en bolig make-over..

 

 

Inspiration er også hentet fra bogen: “Kunsten at leve sammen!” Forfatter er coach, konsulent og foredragsholder Lars Hartung Honore – www.human-upgrade.dk

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *