DOSSIER er navnet på et nyt mande-magasin!

Så kom der ….. endelig ….. et nyt mandemagasin på gaden!

De store bladhuse har gennem snart lang tid været tem´lig udviklings- nytænkende og koncept forskrækket og har derfor været tilbageholdende med at introducere nye udgivelser.

Men altså, endelig er der nyt læsestof om og til os mænd.

Aller Media lancerede i denne uge et nyt mandemagasin “Dossier”, som tænkes udkomme fire gange årligt i et oplag på 50.000. Magasinet var oprindeligt planlagt til at udkomme to gange årligt, men konceptet er blevet så godt modtaget at der nu planlægges fire udgivelser.

Konceptet består af business-, livsstils-, kultur- og modestof i et eksklusivt og maskulint univers. Gennemgående for magasinet Dossier er, at der er en markant hovedperson for alt, hvad der skrives i bladet – inklusiv modeserierne.

I det første nummer er det bl.a. Michael Laudrup, Tue Mantoni (min favorit artikel) , Nikolaj Coster-Waldau og Bjarke Ingels. Artiklen med og om Marcus Knuth bør du bestemt også læse.

Magasinet distribueres sammen med danske Elle samt i Københavns Lufthavn og i Magasin.

 

Mit førstehåndsindtryk af DOSSIER er absolut positivt. Magasinet indeholder overraskende mange læseværdige artikler. Format og papirkvalitet finder jeg anderledes og velvalgt. Farver og annoncer fremstår ligeledes attraktive.

Min eneste bekymring er distributionsformen – den finder jeg ganske enkelt for snæver og hæmmende for udbredelsen. Men mon ikke også den ændres inden længe.

Jeg ønsker dig God Læselyst.

PS: Dossier er et gammelt udtryk og betyder: omslag eller mappe der indeholder samtlige dokumenter vedr. en bestemt sag eller person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *