Din stemme tæller, Mand!

Jeg tænker at du er vidende om at der den 21. november i år er kommunalvalg.

Jeg tænker at du siden sidste kommunalvalg for snart fire år siden, i din omgangskreds og måske også i lokalmedierne, har givet udtryk dine lokalpolitiske holdninger.

Jeg tænker at mange af de lokalpolitiske holdninger som du har luftet siden sidste valg har været præget af en negativ kritisk tilgang. Du har måske undervejs anvendt mindre pæne ord og udtryk om dine lokale beslutningstagere, ord som sårer!

2017 er et år, hvor kommunestyret har særlig stor opmærksomhed. Det er 10 år siden, kommunalreformen trådte i kraft, og den 21. november 2017 er der kommunalvalg.

Det kommende kommunalvalg, og ikke mindst valgkampen op til, er den helt optimale platform og mulighed for at du (genop)træner og styrker dit aktive samfundsengagement .

Jeg ved at du har holdninger. Jeg ved at du brænder for disse. Jeg ved at mange af dine holdninger også indeholder brugbare løsninger – jeg ved derfor også at dine lokalpolitikere har stærkt brug for at du lufter disse.

Det er ofte sagt at kommunalvalget mere er dit valg af en person end et politisk parti. Dette finder jeg langt henad vejen er sandt.

Der er derfor brug for at du ta´r aktiv stilling og udtrykker den – ikke blot ved at sætte X på valgdagen men også at du tager aktiv del i valgkampen.

Valget er dit – blot du vælger at passe på dine valg af ord!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *