Gør det nu, Mand!

Modern Art = I could do it + Yeah, but you didn’t      

Vi kan godt, men hej, vi gør det alligevel ikke.

Nogenlunde således kan ovenstående universelle og måske noget provokatoriske slogan oversættes til dansk.

Sloganet kan, tænker jeg, tages som udtryk for et af vort velfærdsamfunds største symptomer, nemlig på vores higen efter tryghed i en ellers stærkt foranderlig verden, på vores manglende lyst og vilje til at bringe denne tryghed i spil.

Mange af os går rundt med en (hemmelig) drøm om at skabe noget stort og helt unikt, noget som gør en synlig forskel for verdenen, noget som gør gavn og glæde for vores medborgere – noget som vil forandre os selv, forøge vores ego, til noget større og bedre.

Men mange af os får aldrig denne (iværksætter)drøm realiseret. Dermed forbliver drømmen bare en drøm.

Jovist, drømme skal vi have og ikke alle er ment til at skulle realiseres. MEN alligevel er det min påstand at denne manglende selvrealisering gør at mange os over tid bliver mindre glade for/sure på vort altid aldrende spejlbillede.

Min opfordring til dig lyder derfor ikke overraskende – Gør nu noget ved det !

Gør det nu – Få nu din drøm beskrevet, struktureret – og realiseret – til gavn for alle dem som den vil glæde – men ikke mindst også til glæde for din egen livskvalitet.

Inspiration til denne blog kommer fra bogen: “Petter Stordalen – Min hemmelighed”. Norske Petter Stordalen (f. 1962) er en skandinaviens mest succesrige iværksættere, i dag milliardær, hotelkonge, ejendomsudvikler, investor og kunstsamler.
Citatet ovenfor står Craig Damrauer for – Craig Damrauer is a writer and artist whose work plays with the way people perceive information, each other, and the world today. He lives in Brooklyn, N.Y.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *