Foredrag

MidtvejsManden tilbyder disse 3 dialogbaserede foredrag:

Foredrag:   Er manden på spanden ?

You only live once, but if you do it right, once is enough!”

Som mand lever du et farligere, usundere – og kortere liv – end kvinder.

Mænd bagatelliserer alt for ofte tegn på fysisk & psykisk mistrivsel – alt for mange mænd tror at det kan “bygges væk” – men det kan det ikke!

  • Hver gang 100 kvinder dør ifm. en ulykke så dør der tilsvarende 204 mænd
  • Hver gang 100 kvinder dør ifm. selvmord så dør 255 mænd af samme årsag
  • Hver gang 100 kvinder dør som følge af hjerte-kar-dygdomme så dør 152 mænd af samme årsag
  • Ca. 250.000 mænd forventes i 2030 – om 10år – at lide af diabetes og mænd har i den forbindelse 1/3 del flere hospitalsindlæggelser
  • Kun ca. halvdelen af de mænd som lider af depression, er i behandling 

Vi mænd har, som det med al tydelighed fremgår ovenfor, nogle  seriøse sundhedsudfordringer  – udfordringer som vi ganske enkelt er nødt til at forholde os mere aktivt til.

Foredraget er dedikeret til manden som vil forandre for at forbedre sit fysiske og psykiske velvære.

Foredrag:   Jeg er færdiiiiiig – på arbejdsmarket, og hvasså ?

“The best way to predict the future, is to invent it !”

Pensionsalderen er en flydende størrelse. Men det er uundgåeligt at vi mænd skal på pension på et tidspunkt. Overgangen fra arbejdsliv til pensionistlivet opleves af mange mænd som et stort identitetstab og en livskrise.

Mange mænd forbereder sig hverken mentalt eller fysisk godt nok til dette markante livsstilsskifte. Tab af selvværd, selvtillid og livsglæde er derfor ofte konsekvensen.

Hvordan forbereder du dig ?  Hvilke mål vil du sætte dig ?  Hvordan planlægger du dit aktive seniorliv ? – dét vil jeg meget gerne i dette foredrag tale meget mere med dig om.

Foredraget er dedikeret til manden som snart går på pension , eller som for nylig er gået på pension.

Foredrag:  Kom Videre Mand – men hvordan ?

Det har været godt at komme i en gruppe, hvor der ikke er nogen der hele tiden skal komme med gode råd, og hvor der er nogen der bare gider at lytte!”                 citat: Kom Videre Mand gruppedeltager

8 mænd – 8 gange  – 8 temaer så enkelt er konceptet som danner baggrunden for mandegruppe-forløbet: Kom Videre Mand.

Mænd har bestemt også brug for at dele tanker og følelser når livet gør ondt.

Kom Videre Mand, som er et meget veltestet koncept, hjælper mænd videre i livet – det sker gennem et fortroligt fællesskab med andre mænd i lignende situation tilsat en lang række værktøjer som han selv kan bruge efterfølgende.

Konceptet er udviklet af en mand, underviseren er mand, og “kun” mænd deltager.

Både danske og internationale erfaringer viser at deltagelse i Kom Videre Mand grupper giver energi til at løse aktuelle personlige udfordringer og livskriser.

Jeg fortæller i dette forerdrag meget mere om baggrunden for projektet, om mine oplevelser som gruppeleder,  om mændenes oplevelser og udbytter – kort sagt, hvorfor det er en rigtig god ide at melde sig til en Kom Videre Mand gruppe.

Foredraget er dedikeret til manden som vil forandre for at forbedre sit liv.

Ønsker du at booke et foredrag, eller ønsker du at høre mere så er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil: 53 54 06 46 eller mail: post@midtvejsmanden.dk