Foredrag

MidtvejsManden tilbyder disse 3 dialogbaserede foredrag:

Foredrag:  “Er manden på spanden ?”

You only live once, but if you do it right, once is enough!”

Som mand lever du et farligere, usundere – og kortere liv – end kvinder.

Mænd bagatelliserer alt for ofte tegn på fysisk og/eller psykisk mistrivsel – alt for mange mænd tror at det kan “bygges væk” – men det kan det ikke!

Hver gang 100 kvinder dør ifm. en ulykke så dør der tilsvarende 204 mænd

Hver gang 100 kvinder dør ifm. selvmord så dør 255 mænd af samme årsag

Hver gang 100 kvinder dør som følge af hjerte-kar-dygdomme så dør 152 mænd af samme årsag

Kun ca. halvdelen af de mænd som lider af depression, er i behandling

Sådan kunne listen desværre blive ved – .Vi mænd har derfor nogle seriøse sundhedsudfordringer som vi er nødt til at forholde os mere aktivt til.

Mine oplevelser fra mange (gruppe og individuelle) samtaler med mænd, suppleret med en række aktuelle analyser, danner baggrund for dette foredrag.

Dette foredrag er dedikeret til manden som vil forandre for at forbedre sit fysiske og psykiske velvære.

Foredrag:  Dit næste skridt, Mand ? 

“Jeg er færdig på arbejdsmarkedet!”

Selvom pensionsalderen er blevet en flydende størrelse så er det en uundgåelig kendsgerning at vi mænd skal på pension på et tidspunkt..

Mange mænd oplever denne overgang fra arbejdsliv til pensionistliv som et voldsomt identitetstab og livskrise fordi vi gennem hele arbejdslivet har lagt al vor identitet i vort arbejde.

Mange mænd forbereder sig hverken mentalt eller fysisk godt nok til dette livsstilsskifte. Derfor afføder skiftet ganske ofte tab af selvværd og selvtillid. Et tab som uundgåeligt vil have mange negative konsekvenser for egen livskvalitet, for samværet med dine nære relationer.

Hvordan forbereder du dig, Hvilke mål vil du sætte dig og hvordan planlægger du dit aktive seniorliv – dét vil jeg meget gerne i dette foredrag tale meget mere med dig om.

Dette foredrag er dedikeret til manden som snart går på pension , eller netop er gået på pension.

Foredrag: Kom Videre Mand !

Det har været godt at komme i en gruppe, hvor der ikke er nogen der hele tiden skal komme med gode råd, og hvor der er nogen der bare gider at lytte!”  citat: Kom Videre Mand gruppedeltager

8 mænd – 8 gange  – 8 temaer så enkelt er konceptet som danner baggrunden for mandegruppe-forløbet: Kom Videre Mand.

Mange mænd kan have svært ved at dele sine tanker og følelser når livet gør ondt. Kom Videre Mand hjælper mænd videre igennem et fællesskab med andre mænd i lignende situation.

Konceptet er udviklet af en mand, underviserne er mænd, og “kun” mænd deltager..

Både danske og internationale erfaringer viser at deltagelse i Kom Videre Mand grupper mindsker følelsen af social  isolation i forhold til aktuelle personlige udfordringer og livskriser.

Jeg fortæller i dette forerdrag meget mere om baggrunden for projektet, om mine oplevelser,  om mændenes oplevelser og udbytter – kort sagt, hvorfor det er en god ide at melde sig til en Kom Videre Mand gruppe..

Dette foredrag er dedikeret til manden som gerne vil forandre for at forbedre noget i sit liv.

Ønsker du at booke et foredrag, eller ønsker du at høre mere så er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil: 53 54 06 46 eller mail: post@midtvejsmanden.dk