Prøv EQ Pure Arctic Oil!

Mærker du også, ligesom jeg:

  • at hverdagen kræver mere og mere af dig både mentalt og fysisk ?
  • et ønske om fastholde, gerne øge dit mentale og fysiske overskud ?

Føler du, ligesom jeg,  derfor også et stort behov for finde et “værktøj” til at holde dig mentalt fit4fight ?

Jeg har fornøjelsen at kunne tilbyde dig dette “værktøj” – det hedder EQOLOGY Pure Arctic Oil .

EQOLOGY Pure Arctic Oil er en ren omega-3 fiskeolie som stammer fra 100% fersk, sporbar og bæredygtig torsk fanget i arktiske farvande ud for Norges kyst. Denne er tilsat økologisk, koldpresset olivenolie.

Omega-3 har i videnskabelig studier påvist flere positive effekter som:

  • opretholder blodårenes elasticitet hvilket er godt for din blodcirkluation
  • modvirker betændelse i hhv hjerneceller og blodårer
  • forbedrer hjernens ydeevne
  • reducerer risikoen for hjertekarsygdomme
  • øger mængden af serotonin i hjernen og lindrer depressioner

Indtagelse af kun fem g fiskeolie dagligt kombineret med en kost med et lavt fedtindhold er i løbet af kun 4-6 uger i stand til at nedsætte væksten af prostatakræftceller sammenlignet med indtagelse af en traditionel vestlig kost, viser ny undersøgelse.  (Forskere fra University of California (UCLA))

Ved hjælp af en enkelt blodprøve får du hurtigt klarlagt din omega-3 og omega-6 balance. Denne er en vigtig indikator på hvordan din krop har det.

Navnet EQOLOGY eller EQ er taget fra  eq = emotionel intelligens og fra ecology = økologi, læren om forholdet mellem organismer og deres miljø.

EQOLOGY er et norsk selskab etableret i 1998 som udvikler, producerer og distribuerer sine produkter via samarbejdspartnere, deriblandt finder du mig.

EQOLOGY er MSC-certificeret hvilket betyder at produktet, EQ Pure Arctic Oil, er vurderet til at være af markedets højeste kvalitet. Dertil dokumenteres at råstoffet for produktet er behandlet og produceret på en bæredygtig måde.

Vil du vide mere – Har du lyst til at prøve EQ Pure Arctic Oil med omega-3 , så ring 53 54 06 46 eller mail til: post@midtvejsmanden.dk