1:1 MAN coaching

“Hensigt er intet uden Handling!”

LIFE COACHING: Er du lige nu i vildrede om hvilken vej du skal videre i dit liv. Tænker du; jeg har … brug for en kompetent coach & samtale partner så skal du vide at jeg sidder klar til at hjælpe dig videre – at jeg er en som du vil opleve stor gavn af at spille mentalt bold med?

KRISE COACHING: Er du lige nu ramt af f.eks. parbrud, alvorlig sygdom eller (langvarig) ledighed?  Er du i vildrede med hvordan du kommer ovenpå igen? Så skal du vide at jeg sidder klar til at hjælpe dig videre – at jeg er en som du vil opleve stor gavn af at spille mentalt bold med?

KARRIERE COACHING: Kniber det med at overholde work-life balancen? Tænker du at skifte job, branche eller starte uddannelse så skal du vide at jeg sidder klar til at hjælpe dig videre – at jeg er en som du vil opleve stor  gavn af at spille mentalt bold med?

Som mandecoach bruger jeg værktøjer som alene har fokus på at støtte dig i at du træffer dine egne beslutninger. Jeg bistår dig i, ved din egen kraft, at komme frem til dine egne fremtidige handlinger og målsætninger,

Du skal forvente at en session varer ca. 75 minutter og kan finde sted enten i mit samtalerum, på en walk&talk eller på et videomøde.

Kontakt mig på: post@midtvejsmanden.dk eller ring 53 54 06 46 for at aftale en coaching-session.