1:1 MAN coaching

“Husk at hensigt er intet uden handling!”

LIFE COACHING: Er du ramt af særlige livsudfordringer som f.eks. skilsmisse, parbrud, alvorlig sygdom eller ledighed? Er du faldet i grøften og har svært ved at finde tilbage på vejen videre?

SENIOR COACHING: Står du tærskelen til at skulle udskifte arbejdslivet med pensionistlivet, så står du overfor en dit livs største valg. For hvad siger jeg farvet til? Hvad skal resten livet bruges til? Hvilke drømme skal udleves og opfyldes?

Du skal vide, jeg sidder klar til at hjælpe dig videre – jeg er en som du vil opleve stor gavn af at spille mentalt bold med. Jeg hjælper dig med at finde svarene på – og ikke mindst med at få lagt en plan for.

Som mandecoach bruger jeg værktøjer som alene har fokus på at støtte dig i at du træffer dine egne beslutninger. Jeg bistår dig i, ved din egen kraft, at komme frem til dine egne fremtidige handlinger og målsætninger,

Walk&Talk eller på videomøde, du vælger – Du skal forvente at en session varer ca. 75 minutter.

Vil du vide mere, så kontakt mig på: post@midtvejsmanden.dk eller ring 53 54 06 46 for at aftale en coaching-session.