Er du stadigvæk med på moden, Mand ?

Modne mænd bli´r beskyldt for ikke at have fokus på eget personal look – beskyldt for at vi er for ligeglade med hvordan vi klæ´r os, for ligeglade med vores frisure, for ligeglade med at udvise gode manerer osv.

Modne mænd, og det gælder især de som lever et (u)frivilligt singleliv ønsker sig mest af alt i verden at finde en ny lækker kæreste – men de oplever, trods en til tider ofte (over)energisk indsats på datingsites, ikke den store score-succes.

Denne manglende score-succes har desværre, oplever jeg i mit virke som mandecoach, en selvforstærkende negativ effekt – en negativ effekt som let kan medvirke til starten på en social deroute.

“Hjernen er plastisk og formbar. Den ændrer sig efter vores vaner og efter hvordan vi træner den. Følelser og tanker forandrer sig, når vi fodrer den med input. De stier i hjernen der har med empati, respekt og sociale færdigheder at gøre, risikerer at gro til, fordi vi ikke bruger dem nok!”   citat: Anette Prehn , Sociolog, Foredragsholder og Forfatter

Den manglende score-succes bekræfter nemlig blot manden i hans utilstrækkelighed og manifesterer hans mentale og fysiske ensomhed som let leder til et misbrug, som igen leder …….

Derfor spø´r jeg: Kan det tænkes at der er en sammenhæng mellem den manglende maskuline interesse i sit personal look og den udeblevne succes på dating-stites?

Mens vi var yngre (<35år) så gav vi mænd den fuld gas både mht. mærkevare tøj, dyr og velduftende after shave,/EDT, moderigtig frisure og you name it – dét gør mænd under 35 oftest stadig – Gudskelov for det!

Men vi mænd som har passeret de 40-45 har desværre ofte tabt modesutten.

Denne mandegruppe har oftest helt tabt evnen/lysten/viljen til at bruge tid og energi på sit personal look. Tid på at sende nogle vigtige signaler – signaler om at jeg ér/vil/kan noget !

“Alt for ofte er den stille, stærke mand stille, fordi han ikke ved, hvad han skal sige, og anses for stærk, fordi han har forholdt sig tavs!” – citat: Winston Churchill

Det gode budskab her er -. Its never 2 Late 2 Change!

Du kan, Kære modne mand, hvis du (virkelig) vil, stadig nå at ændre indstilling og adfærd – og jeg er helt sikker på at både du selv og dine omgivelser vil elske dig for det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *