Send også dig selv til eftersyn, Mand!

Netop nu er det højsæson for at sende bilen til vinterklargøring. Du overlader bilen til fagfolk for at de skal sikre at du kan kører sikkert gennem  vinteren.

Men hvordan er det med dig selv, sender du også dig selv til eftersyn ?

Denne mørke tid rummer nemlig særligt mange både trafikale og mentale farer, så fælles for dig og din bil er altså behovet for et grundigt eftersyn.

Din mekaniker sætter et særligt måleværktøj på din bil og kan derved aflæse slidtage og fejl – ting som skal udbedres.

Lad os for et øjeblik lege at jeg er din mentale mekaniker – her får du et måleværktøj som du kan bruge til vinterklargøring af dig selv – værktøjet hedder: Livshjulet :

Med Livshjulet har du god mulighed for at få grundigt efterset hvordan dit liv arter sig lige nu. Sæt fokus på hvert enkelt element i livshjulet, bedøm din nuværende tilstand, gerne på en skala fra 0-5 ( 0= rigtig skidt – 5= helt i top) og notér ned på et stykke papir, for hvert enkelt element,  hvad du finder skal forandres for at forbedres. Sæt derefter en deadline til dig selv.

Dit mentale eftersyn kræver lang tid at gennemføre. Til gengæld er dette eftersyn, i modsætning til bilens, ganske gratis og meget mere udbytterigt.

God Sikker Vinter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *