Pas nu på mobilen, Mand

Jeg pendler hver dag frem og tilbage fra hjemmet og til arbejde. En togtur på ca . 40 minutter – en tur som jeg faktisk på mange måder nyder.

Det sker dog også , og desvære nu oftere og oftere, at jeg ophidses på disse ture.

Hvorfor ?

Fordi jeg nu flere gange har oplevet mænd sidde og tale ganske højlydt  i mobil under hele turen.  Mobilsamtaler i offentlige tranportmidler har jo den ganske særlige ulempe at øvrige omkringsiddende passagerer ikke kan undgå at lytte med.

Vidensdeling har taget overhånd, er mit budskab.  .

I min verden er der stor forskel på hvad der er Nice2Know og Need2Know. Så er den også den kategori som hedder: DontWant2Know.

Samtalerne som jeg og andre togpassagerer oftere og oftere bevidner tilhører så absolut den sidste kategori. Dette faktum tilsat at der oftest i samtalerne  tales om meget personlige ting, om ikke tilstedeværende personers fejlhandlinger – og at der anvendes udtryk som ikke lader tvivl tilbage om at nogen hænges til tørre i det offentlige rum.

Det finder jeg bare ikke er god stil, mand.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *